EKOPHARMA Professional – ihonhoitosarja

Ekopharma suomalainen ihonhoitosarja ekologinen ammattikosmetiikkasarja marja kasviuute luomu kosmetologiTäysin suomalainen, ekologinen ja turvallinen ihonhoitosarja


EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineikset ovat kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Tuotteissa käytetään ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMA:n kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä EKOPHARMA:n raaka-ainevalinnoille että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia. Laajasta tuotevalikoimasta löydät kotimaiset luonnonkosmetiikan tuotteet ihon ja hiusten hoitoon. Lue lisää

Fi-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti

 

Kaikille EKOPHARMA Professional tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura-luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. Tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60- 100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95-100%.

 

Animalia vegaani eläinkokeeton leaping bunny

 

Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

 

 

avainlipputunnus avainlippu kotimainen kotimaisuus

 

EKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä.